Het Atelier… De Winkel… De Werkplaats…

Graag nodig ik u uit voor een bezoek aan ons atelier en winkel, al sinds 1969 in Posterholt. Laat de inspirerende arrangementen op u inwerken; de bedoeling ervan is vaak dan pas duidelijk.

Ons team is altijd enthousiast om een en ander te verduidelijken in de zaak, expositieruimte, atelier of op het ‘Creantoor’. In ons atelier is er achtergrondmuziek, inspirerend en sfeer verhogend. Ook hier ben ik op zoek naar combinaties van sferen. De Natuur in combinatie met de juiste klanken doet je beseffen dat er meer is dan alleen maar ‘druk, druk, druk…’.

Handgemaakt

Bij Paul Deckers werken mensen met passie voor het vak. Dagelijks is het team bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Dit garandeert originele creaties, handgemaakt.

Dit kost tijd en daarom moet men wel eens even wachten. Maar u wacht op een origineel, speciaal voor U gemaakt arrangement. Ons Motto: Wij maken er graag iets persoonlijks van.

Onze Historie

‘Deckers’ is al sinds 1969 een begrip wanneer het gaat om bijzondere, persoonlijke florale waarden. In dat jaar starten Toos en Tjeu Deckers, de ouders van de huidige eigenaar, hun bedrijf.

Paul is opgegroeid in dit bedrijf, omringd door producten uit de natuur, zijn inspiratiebron. In 1986 nam Paul Deckers, ‘Master Floral Designer’, het bedrijf over. Sinds die tijd zijn de activiteiten niet tot Posterholt beperkt gebleven. Opdrachten uit binnen- en buitenland, tentoonstellingen en shows hebben gezorgd voor groei en naamsbekendheid.

Een halve eeuw Natuurrijk Vakmanschap

Op vrijdag 15 november 2019 werd de jubileumexpositie ‘Een halve eeuw Natuurrijk Vakmanschap’ geopend door burgemeester de Boer – Beerta van de gemeente Roerdalen.

Aansluitend werd de ‘Tjeu Deckers Geluksplek’ onthuld. Op 15 November 2019 was het precies 50 jaar geleden dat Tjeu Deckers de winkel startte. Als eerbetoon aan zijn ouders organiseerde Paul Deckers deze jubileumexpositie die door honderden mensen werd bezocht.

Ons Team

Al dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd met een goed functionerend en zeer goed op elkaar ingespeeld team. 

Er zijn bloembinders, bezorgers, oproepkrachten, stagiaires en freelance arrangeurs werkzaam binnen het bedrijf. Samen zorgen zij ervoor dat u gegarandeerd bent van originele creaties en kwaliteit van Florale Vormgeving Paul Deckers.

Meer Foto’s