De Winkel …. De werkplaats…

“Graag nodig ik u uit voor een bezoek aan mijn winkel. Laat de inspirerende arrangementen op u inwerken; de bedoeling is vaak dan pas duidelijk… Ons team is altijd enthousiast om een en ander te verduidelijken in de zaak, expositieruime, atelier of op het ‘Creantoor’.

De achtergrondmuziek in onze zaak is inspirerend en verhoogt de sfeer. Ook hier ben ik altijd op zoek naar de combinatie van sferen. De natuur in combinatie met de juiste klanken doet je beseffen dat er meer is dan alleen maar: DRUK, DRUK, DRUK…”.

Paul Deckers Florale vormgeving is een bedrijf waarin mensen met passie voor het vak werkzaam zijn. “DECKERS” is al sinds 15-11-1969  een begrip wanneer het gaat om bijzondere, persoonlijke florale waarden.  Zelf spreekt Paul Deckers over “Florale Vormgeving”. Deze naam werd door hem in 1986 geïntroduceerd. Met deze term probeert hij, altijd sámen met zijn team, duidelijk te maken dat er met meer dan bloemen gewerkt wordt. “Natuurlijke materialen worden vormgegeven zodat een aantrekkelijk arrangement ontstaat”. Dat kunnen planten zijn maar ook bladeren, bloemen, stelen, mossen etc.  De spraakmakende boeketten, bloemstukken en florale creaties worden dagelijks vanuit de hele regio besteld. Omdat wij dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en daar heel veel plezier in hebben bent u gegarandeerd van originele creaties. Alles wat u in onze zaak ziet wordt vervaardigd door mensenhanden… Dat kost tijd en daarom moet men wel eens even wachten. Echter: één voordeel kunnen de mensen van Deckers u verklappen: U wéét waaróp u wacht: een origineel, speciaal voor Ú gemaakt arrangement.

“Wij maken er graag iets persoonlijks van …” is het motto van Deckers.

Welkom!

« 1 van 2 »