Paul Deckers over zijn werk

Bij de ontwikkeling van mijn ontwerpen spelen een aantal factoren een rol. De Natuur is en blijft mijn grootste inspiratiebron en ik werk met natuurlijke producten.

Alles in mijn omgeving kan me inspireren. Als ik iets zie dat me fascineert dan vertaalt zich dat vroeger of later in mijn werk. Vernieuwende creaties vinden regelmatig hun oorsprong in verre oorden, tijdens mijn reizen voor projecten of shows, maar ook mijn achtertuin is een bron van inspiratie. Een goed gesprek van mens tot mens, en met klanten over hun wensen en ideeën is vaak ook een aanzet voor kunstige creaties.

Symbolisch en spiritueel

Mijn florale creaties spreken een eigen taal: ze zijn symbolisch of spiritueel te noemen. 

Vanaf 1984 heb ik mij verdiept in de achtergronden en symboliek van de florale wereld. Symboliek, spanning tussen en kracht van de materialen spelen hierbij een grote rol. Ik vertaal emotie naar florale concepten.

Florale emotie

Het vertalen van uw emotie is Paul Deckers doel. Die emotie kan vreugde zijn, maar ook verdriet. ‘Voor mij is het iedere dag opnieuw een uitdaging om met florale vormgeving menselijke emoties te vertolken’.

Dit kan een boeket zijn voor een speciale gelegenheid, een enkele bloem als troost bij ziekte, rouw bloemwerk bij een afscheid maar ook een volledig interieur, een floraal accent of de gehele florale aankleding van het Sint Pietersplein in Rome.

Bloemwerk & Boeketten

Florale Vormgeving Paul Deckers staat voor individueel en op maat ontworpen bloemwerk. U bepaalt de sfeer en de stijl. Wij brengen ons vakmanschap en onze creativiteit in.

Huwelijks Arrangementen

Jullie huwelijk, de mooiste dag van je leven. Romantiek en stijl bepalen voor een groot deel de sfeer van deze bijzondere dag.

Rouwarrangementen

Het verlies van een dierbaar persoon is pijnlijk en moeilijk. Bij Florale Vormgeving Paul Deckers nemen we de tijd voor een persoonlijk gesprek.

Floraal Advies

Florale composities die speciaal voor uw interieur zijn ontworpen. Zeer persoonlijk, passend bij uw smaak en stijl.

Uniek Glasdesign

Florale Vormgeving Paul Deckers heeft contacten met verschillende glaskunstenaars, die in zijn opdracht unieke objecten maken.

Projecten & Exposities

Paul Deckers heeft nationaal en internationaal zijn naam gevestigd.